Exercises and dancing for an optimal body posture

Neem verantwoordelijkheid voor jouw lichaam!

Alignment class

Alignment betekent letterlijk het proces van het op 1 lijn brengen van onderdelen om tot goede omstandigheden en relaties te komen. 

Jouw lichaamshouding is van groot belang voor  jouw energie en dus voor jouw gezondheid, zelfvertrouwen, balans en verbinding met jezelf en anderen. Naast jouw lichaamshouding is het ook van belang om vastzittende energie in het lichaam los te laten.

In deze les zullen we een aantal lichaamsoefeningen doen die ervoor zorgen dat jij gaat voelen en eigen maken wat de meest optimale lichaamshouding is, je zult spanningen loslaten en krachtiger worden met meer focus op jouw lichaam en jouw innerlijke wereld. Daarnaast brengt het je meer stilte in je hoofd, meer energie en presence (aanwezigheid in het nu).

De lichaamsoefeningen bestaan uit de alignment-houding eigen maken, schudden (bouncen), bewuste ademhaling, klank maken, 2 houdingen uit de bio-energetica, chi gong, staand mediteren en shiatsu. Dit deel duurt ongeveer 30 minuten.

Het tweede deel bestaat uit aligned dansen door het nadoen van de docent. Het is een creatief proces wat zich laat leiden door de muziek (verschillende soorten dansmuziek, waaronder sensual deep house) en het gevoelsleven. Het zal speels, bevrijdend, leuk en redelijk makkelijk zijn om na te doen. Aan het einde kun je ook vrij dansen en zelf jouw creativiteit tot uiting brengen.
Dit deel duurt 25 minuten en de afsluiting (5 minuten) zal zonder muziek in een kring plaatsvinden waarin we nog in een chi gong houding stil staan en na voelen. Er zal ook nog ruimte zijn om jouw ervaringen te delen als je daar behoefte aan hebt.

Alles gaat om energie, bewustzijn, welzijn en zelfvertrouwen en deze les zal jou meer energie geven en  bewuster maken van de invloed van jouw lichaamshouding en bewegingen op jouw energie, gevoel van welzijn en zelfvertouwen.

 

Awakening & release party

Een spiritueel dansfeest, waarin we beginnen met dezelfde lichaamsoefeningen als in de alignment class, daarna gaan we in een kringgesprek praten over awakening en kan er coaching op individuele ervaringen plaatsvinden.
Daarna is er aligned dansen, eerst het nadoen van de docent en daarna vrij dansen.

Awakening, ontwaken is het proces van bewustwording, van buiten naar binnen, beseffen wie jij werkelijk bent, beseffen dat er een groter geheel is en alles met elkaar in verbinding staat (via het kwamtum veld) en bewustwording van illusies en conditioneringen. De mensheid zit als collectief nu in een evolutiesprong/transformatieproces wat leidt tot een nieuw tijdperk. Van mind control naar vrijheid, van leven vanuit schaarste en angst naar leven vanuit overvloed en liefde. Wij zijn de verandering waar we als mens naar verlangen!

Focus on being present (with all your senses), empty (mind) and aligned (body). Be love and shine your light!

 

Feel and release, love and laugh, play and rest!

 

Dit feest kan 2 tot 4 uur duren en is ook nog uit te breiden met een dj en een mooie danslocatie, maar het kan ook in de vorm van een thuisfeest of op locatie van een school of bedrijf.

De prijs voor de alignment class en de awakening & release party is per opdracht overeen te komen in overleg.

Neem contact op om een afspraak te maken

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld