Warrior for Love & Truth

Mijn naam is Katja de Groot, geboren in Amsterdam op 24 december 1968

Van jongs af aan was ik al de dappere die opstond of sprak als iets niet klopte en als de waarheid en/of liefde in het gedrang kwam.

Met mijn heldere weten, heldere horen en hoogsensitiviteit kan ik snel en goed waarnemen wat er werkelijk gebeurt. Daarbij heb ik heb mij altijd geroepen gevoeld om op te komen voor het grotere goed, het welzijn van iedereen en bij conflicterende belangen naar eerlijkheid en gelijkheid de beste keuze te maken.

Mijn leven is een reis van bewuste persoonlijke ontwikkeling geweest, waarbij ik zowel mijn rationele, mannelijke kant en IQ als mijn emotionele, spirituele en vrouwelijke kant heb ontwikkeld:

Studie Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (1988-1994)–>Financieel IT Consultant (1995-1998)–>Consultant Werving & Selectie (1998-2000)–>Docent Economie & M&O, mentor en Counselor (bovenbouw Havo/VWO) (2000-2008)–>EFT (Emotional Freedom Techniques) Trainer & Coach (2008-2011)–>Energiewerker + Tantramasseuse & Coach/Trainer (2012-heden) en vanaf juli 2017 ook De-armouring Practitioner en vanaf april 2024 gecertificeerd Vocal Sound Healing Practitioner.

Na mijn rationele studie heb ik vanaf 1993 heel wat cursussen, opleidingen en workshops gevolgd op het gebied van psychologie, energiewerk en coaching/counseling/trainerschap/docentschap:
Communicatietraining (3 stuks), didactiek, de mens in ontwikkeling, esoterische psychologie, doeltreffend presenteren, inleiding in de psychologie, intuïtief bewustzijn, Reiki I & II, opleiding counseling, gespreksvoering, kunst te leven, omgaan met faalangst, focussen, omgaan met leer-, gedrags-, en sociaal emotionele problemen, transcendente meditatie, ontspanningsmassage, opleiding Emotional Freedom Techniques (EFT) level 1, 2 en 3, nieuwe tijdskinderen, Chi Gong, mindfulness, verlichting, mediumschap, Quantum Touch, zelfgenezing, vipassana retraite in Thailand, cosmic energy connection Facilitator I & II, energetische clearing, reconnective healing en the reconnection, deugden, vertrouwen, meerdere tantraworkshops, training de-armouring level 1 en 2 en vocal sound healing.

Voor mij gaat het leven vooral om het groeien in zelfkennis, zelfacceptatie en zelfliefde door middel van zelfreflectie. Zelfreflectie is wat ik van nature altijd heb gedaan en waarvoor ik een aantal jaren alle tijd had, vanwege de verplichte rust (vanwege zware artrose door aangeboren heupdysplasie werd ik letterlijk stil gelegd). Ik ben in het totale niets gezakt waarin ik ben uitgekomen bij een stuk zelfrealisatie. Ik leef vanuit liefde voor al dat is en leef zo veel mogelijk in het nu en in vertrouwen op de flow (de levensstroom/divine order). Ik noem mijn manier van leven tantric living:
Ik ben me bewust van mijn eigen gevoel en wat zich bij mij afspeelt. Ik leef vanuit het vertrouwen en overgave aan dat wat er is. Ik voel me vrij, speels, licht en lach erg veel, vooral om mijn eigen flaters (en die van anderen). Ik neem het leven niet te serieus, zie het meer als een oefenterrein en vaak als speeltuin, waar vallen en opstaan vanzelf gaat. Loslaten van pijnlijke ervaringen lukt me steeds beter omdat ik me niet meer inhoud in het uiten van wat ik op mijn hart heb. Alles vanuit liefde voor mezelf en de ander, waarbij ik vanuit de ik-vorm praat zodat de ander zich minder snel aangevallen voelt. Ik doorzie en voel ook de ander zijn gevoelsleven en gedachtenpatronen en ik kan me makkelijk en goed verbinden.  Omdat ik het beste wens voor iedereen, deel ik mijn visie als ik zie dat er bewustzijnsgroei mogelijk is. Ik zie het als ons doel om te groeien in bewustzijn om zo een fijner, gelukkiger en gezonder leven te kunnen leven, waarbij genieten onze ultieme JOY is naast het groeien door pijn.

Ik heb altijd het gevoel gehad hier op aarde te zijn voor iets groters dan voor mezelf, een gevoel van roeping. Vandaar dat ik me thuis voelde in het docentschap/trainerschap, anderen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei in bewustzijn en zelfliefde.

Ik voel me ondertussen enorm dankbaar voor alles, hoe zwaar het ook is geweest. Zwaar omdat ik me niet thuis voelde onder de meeste mensen, dit vanwege mijn grotere bewustzijn, heldere weten en mijn warriorschap (roeping om ten strijde te gaan voor de waarheid en de liefde). Hierdoor heb ik nogal wat confrontaties gehad met andere mensen, mensen die niet gewend waren voorbij hun subjectieve waarheden te kijken en die ondanks hun klaagzang niet open stonden voor feedback. Nu ben ik vooral blij dat steeds meer mensen aan het ontwaken zijn, waardoor steeds meer mensen beseffen wat waar is en wat de bedoeling is hier op aarde: onze verantwoordelijkheid nemen voor wat we de wereld inbrengen, bewust zijn van onze creatiekracht, ons licht laten schijnen door te leven vanuit liefde met onszelf en alles dat leeft in plaats vanuit angst. Leven vanuit vertrouwen in plaats vanuit controle en vanuit vrijheid in plaats van beperkende overtuigingen. Ik gun een ieder zo in het leven te staan en ben dus graag het lichtende voorbeeld.
De mooiste opmerking die ik heb gehad van een al wat oudere client is: “Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo vrij is als jij!

Feedback van een client die meerdere keren een sessie de-armouring + tantra-massage heeft ondergaan.

Hi Katja, zeker heel bijzonder, woord dat bij mij blijft terugkomen is toch vooral magisch. Op energetisch niveau ontstaat er echt iets magisch, een blending die lijkt het wel een soort gateway/portal opent naar de bron. Echt heel gaaf om op deze manier te ervaren want zijn ook andere manieren natuurlijk. Maar deze manier/weg lijkt uniek en eigen diepte van beloning te geven. Andere manieren zijn vaak solo en deze samen met tegenpool man/vrouw dus heeft eigen specifieke uitdagingen. Echt heel bijzonder hoe makkelijk en snel jij hier in mee gaat. Echt wouwie maar ja jij bent ook van een andere planeet he😃

Voor mij ook heel bijzondere ervaring om zo duidelijk en mooi de verschillen te voelen in energie in de verschillende fases. Had dit echt nu nodig dank daarvoor en hoop dat het jou ook wat gebracht heeft maar dat heeft het natuurlijk.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld